Més gelat que un rave

Aventures i desventures a la terra del bòreas

Bautismo de Fuego Hielo

3 comentaris

Enguany les estrenes han vingut prompte i a mi m’han dut el primer bac damunt la neu. Sí senyors, ja m’he estrenat en el meravellós art de caminar sobre gel. El que resulta més impressionant de tot és haver sobreviscut durant quinze dies sense haver-me deixat el cul en algun bac per culpa dels dos pams de gel que cobreixen pràcticament totes les voreres als voltants de casa.

how-to-walk-on-ice

Això sí, tenia excusa. Resulta que porta tot el dia nevant i la neu, que resulta tan dolceta i tan tendra mentre flota per l’aire, essència de la ingravidesa, es transforma en una assassina silenciosa en caure a terra i posar-se sobre el gel. Perquè el gel està ahí tan tranquil, avisant-te de la seua presència, però quan la neu el cobreix el fet de tornar a casa es converteix en una partida a la ruleta russa dels bateculs. Ai, la neu, tan bonica que pareixia… La molt ingràvida m’ha fet descobrir l’autèntic funcionament de la llei de la gravetat.

Però tinc la solució. A partir d’ara només he de fer com Danny DeVito a Batman Returns i caminar com un pingüí. Segur que aixina acabe dominant l’art de caminar sobre el gel i, qui sap, algun dia també acabe dominant Gotham City…

penguin

“I believe the word you’re looking for is ‘Aaaaaaaaaah!!!”

Anuncis

3 thoughts on “Bautismo de Fuego Hielo

  1. Bo nebot, espere que domines aviat l’art de caminar com els pingüins i no et deixes el còxis pels carrers d’Oslo… Com diuen per aci… Ves espai!!!

  2. hei!!! cosi, que sapies que ja tens una ” fan”” del teu bloc, me pise de risa imaginante fent equilibrisme per a no caure!! ajajajajaja
    aspere amb impaciencia altra anecdota a -15ºC.
    bessets grans!

  3. Retroenllaç: Més gelat que un rave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s